Ångestbollen deluxe

28 maj, 2016

Just nu är största ångestbollen att få lägenheten såld. För att göra en halvlång historia kort så går det sådär.. Imorgon har vi visning nummer fem i ordningen och problemet verkar vara att den ligger på första våningen.. Och då är vi ju typ en halv trappa upp så det är ca noll insyn samt att man har bonusen att man har vacker grönska utanför. Gah, blir så frustrerad. Vår fina lägenhet som har fått så mycket kärlek bara blir dissad.. Hoppas det kommer några intresserade imorgon som budar, orkar inte med den här mentala stressen även om vi rent teoretiskt sett inte är bråttom än på ett tag.

image

Ute på promenad med barnen medan visning pågår

Men annars njuter vi av dagarna som varit varma och soliga, gärna på balkongen. Så otroligt härligt att slippa tusen plagg på Ludden även om det innebär sju lager av solkräm istället!

image

Nu gillar han glass! Vi har ”kämpat lite” med det som Hanna sa att man måste ;)

Idag så hjälpte vi Heidi med familj att flytta till deras efterlängtade hus! Så otroligt roligt för dem att det äntligen händer och att de kommer vara bara 1km ifrån vårt hus! Hoppas på mycket häng i framtiden då barnen är så nära i ålder (även om de oftast prompt ska ha samma leksak). Kul tillsammans verkar de ha och det blir bättre för varje månad Luddis blir äldre.
Och Hanna med familj har flytt landet till Åland där även de har blitt med hus! Grymt skoj och vi hälsar på i sommar!

image

Hörde skrik och skratt och fann de busa med varandra. Glad i hjärtat blir man <3

Leave a Reply