En nyklippt bulle

13 september, 2015

Idag hade vi den härliga lyxen att få besök av en frisörsvän som klippte och färgade mitt hår men även utförde Luddes första klippning! Med bullen i matstol och babblarna på TV gick det hela väldigt smärtfritt. Duktig son!

image

Föööööre

image

Efter

Inte lätt att fånga bilder på en vild bebis men han blev så himla söt med sitt fluffhår! Mitt hår blev naturligtvis också väldigt fint, men det får bli en bild på det senare när jag orkat sminka mig lite också så jag gör det hela rättvisa liksom..

2 Responses

  1. Ankie Sundgren skriver:

    Vad fin han blev i håret. Mormors lilla hjärta. Han är så lik dig när du var i den åldern. Skillnaden är att han blivit klippt av en riktig frisör :) Jag längtar efter Er så det värker.

  2. Hanna skriver:

    Men du milde vad söt han är!Och blev och se så mycket äldre ut:-)Jättefint!

Leave a Reply