Klockan 4:30: Uppe ur sängen och förberedd för en löpartur

20 oktober, 2010

Japp. Jag har morgonlöpat nu innan jobbet. Sitter och äter en stor frukost och njuter. Nu iaf. Då njöt jag inte. Varför? Passet var fruktansvärt. Min kropp vägrade samarbeta och så långsamt som jag lunkade fram har jag nog aldrig gjort förr. Nej du. Nu har jag testat det och insett att löpning definitivt inte fungerar så tidigt på morgonen. Ska testa någon annan dag med styrketräning.

Nåväl. Godmorgon!

3 Responses

  1. miasvardag skriver:

    Shit! Hade jag nog aldrig orkat! Bra gjort!

  2. Åsa skriver:

    Wow 2 :)

    Min kropp skulle aldrig orka springa så tidigt på morgonen.. Måste ha någon energi i kroppen för att lyckas.. Men samtidigt tror jag det är en vanesak och man får ju såklart sänka sina krav till en början (och där kommer mitt problem).. Kanske kan jag testa framåt våren!

  3. Jaa det som var problemet Åsa, det gick verkligen skitdåligt :P

Leave a Reply