Runners high och dejt!

16 oktober, 2010

Runners high idag! 18 km i ett tempo jag aldrig trodde jag skulle klara av. Jag var förvånad själv eftersom jag inte tyckte det var speciellt jobbigt fram tills 15 km där det gick segt ett tag innan jag vid 17 km orkade köra vidare. Vädret var dessutom underbart, strålande sol i ett höstigt Malmö. Jag hade på mig två av de plagg jag köpte tidigare idag: craft underställströja och en funktionströja över. Helt perfekt.

Lite suddiga bilder, iPhonen är inte helt fantastisk på att ta bilder direkt.
Lycklig efter dagens löpning!
Lite statz:
Längd: 18 km
Tid: 1:48:39 
Tempo: 6:02 min/km
Medelpuls: 169
Maxpuls: 177
Kcal: 1480
Och nu: Dejt med älsklingen på en krog som har massa ölsorter. Najs!

4 Responses

 1. Åsa skriver:

  Wow! Vad duktig du är! :) Kanonbra tempo för så långt ju! Bra jobbat!

 2. Bondbruden skriver:

  Men så underbart duktig du är….helt otroligt!!!
  Hoppas ni hade en trevlig kväll….
  Kram

 3. miasvardag skriver:

  Åh, så härligt det låter. 18 km är långt, men så skönt när man har gjort det :-D

 4. Jaa tack så mycket! :D

  det var verkligen superhärligt!

Leave a Reply