Tillbaka

21 november, 2011

Nu så är jag äntligen tillbaka från en behövlig bloggpaus. Jag har nu i två veckor ätit LCHF och det har gått riktigt bra, ja förutom att löpningen har varit väldigt trög utan kolhydrater. Men nu inne i vecka 3 så testade jag att springa hem från jobbet. Distansen blev bara 5km inkl massa omvägar för extra sträcka men benen och kroppen var definitivt med mig igen.

I fredags var jag nära att falla dit, väldigt nära. Saker gick rakt åt helvete och blodsockret och humöret var nere i botten. Men tanken på att ”äter jag kolhydrater så sabbar jag typ 2-3 dagars arbete” gjorde att jag höll mig. Så. jävla. stolt.
Annars så har jag och Sebastian bestämt datum för bröllop. Den 2 Juni 2012 blir det vigsel i skärgården tillsammans med alla nära och kära en hel helg. Det kommer bli så fantastiskt roligt (och dyrt!) men värt det. Det är också därför jag verkligen försöker gå ner i vikt till fullo nu så jag känner mig nöjd när det är dags att köpa en vacker klänning.
Och just ja. Som ni ser är datumet även samma datum som Stockholm Marathon. Jag har velat in i det sista om jag springa eller inte så detta gjorde valet lätt. Men 2013, då kör jag igen!

Yes box vänner. I am so back!

4 Responses

 1. Jessica skriver:

  Men så trevligt :-) Blev lite tjatigt att läsa om fisket där *s*
  Congrats till bröllopsdatum! No worries, jag springer nästa år istället för dig ;-)

  Welcome back!

 2. Hihi tack! Jaaa, fiske är verkligen inte så kul haha!

  Åhh så spännande, då ska jag mysa och glädjas med din maratonresa istället så jag får lite marathonkänsla ändå!! :D

 3. Anonymous skriver:

  Nä men vad kul!!
  Grattis för viktnedgången och framför allt för bröllopet!!
  Det var självklart valet!! Ha ha
  Jessica och jag kommer att springa för dig och tänka på dig också!!
  Jättegrattis!
  kram
  Coyntha (Jag kunde inte logga in som jag!)

  PS Det kommer att bli spännande följa din viktresa med LCHF och löpningen! Som du vet, det funkade inte för mig! Lycka till!

 4. Tack så mycket Coyntha!

  Jaaa så kul, jag kommer hejja stort på er båda!

  Nej jag vet, har inte fungerat för mig tidigare heller men tänkte att nu när det är lite ”offsäsong” för löpningen att jag kunde testa ;)

Leave a Reply