Yey för framtiden

17 februari, 2016

Senaste månaden har varit galet intensiv! Mycket på jobbet och mycket hemma. Först av allt så har Sebastian äntligen fått jobb! Wiie! Och han började redan förra veckan vilket direkt medfört att jag gått ner till 80% i tid på jobbet. Så nu kan jag hämta bullen varje dag vid 15 och så har vi hela eftermiddagar ihop.

Det har blivit mycket parkpromenader i snigeltempo, gungning, torkande av snor och påklädning av vinterkläder. Kära nån vilken svettig upplevelse det kan vara!

image

Kom mamma, vi ska hit!

image

Wiie gunga! Bäst!

image

Lyft mig, jag orkar inte gå längre och så vill jag snora ner dig..

Vi har även hårdtestat cykelstolen (märke OK Baby tror jag) då jag lämnar och hämtar på förskolan med den. Han älskar sin hjälm och tycker det är hysteriskt roligt att åka över fartgupp, så naturligtvis försöker jag hitta så många gupp som möjligt på vägen hem.

image

Nöjd älskling

image

Inte titta in i kameran..

Så ja, äntligen händer det vi längtat efter! Vi båda har jobb samtidigt (aldrig hänt!!!) och jag har lite mer tid att andas och umgås med mina viktiga personer i livet. Det här året är galet spännande redan!

Leave a Reply