Det går framåt

18 februari, 2015

Sitter och läser mina vanliga bloggar och ser att två har fått barn idag. Alltså. Det slår mig verkligheten vilken häftig klubb man får privilegiet att vara med i. Vi som gått igenom en graviditet. Vi som genomgått en förlossning. Vi som är mammor. Så jävla coolt!
Känner mig pepp på att gå igenom allt igen trots allt. Man glömmer det jobbiga..

Annars har vi idag passat Basses lillasyster Alice som fyller 10 rätt snart! Vi bakade och sedan introducerade jag henne för spelet Lego Lord of The Rings som motpol till de andra spelen hon burkar spela på spelhemsidor. Verkade uppskattas då hon satt större delen av dagen och spelade så det är najs! Jag klämde in en liten springtur också på eftermiddagen så jag fick lite frisk luft medan hon fortsatte spela.

image

Faster Alice med bebispersonen

Annars är bebis nätter ptja, bättre antar jag? Är fortfarande trött men nu vill han inte äta varje timme utan mer varannan så man överlever dagarna. Annars är han supersöt som vanligt dagstid men ogillar skarpt att sova då trots ivrigt gnugg i ögonen och gäspningar. Så vi nyttjar alla knep vi kan för att få honom att sova mer som typ vagnpromenad. Även om det är en kortislur så är det en mycket nöjdare bebis helt klart.

image

En glad bebis när han får sova

Leave a Reply