Geek Girl Meetup

26 november, 2014

I söndags var jag och Ludde ute på äventyr en hel dag tillsammans med min vän och kollega Ewa. Vi besökte något som hette Geek Girl Meetup där teknikintresserade tjejer kan mötas och dela med sig sina kunskaper men även peppa varandra i en annars väldigt mansdominerade värld. Själva eventet var mycket trevligt och givande, alltid kul att hålla sina jobbkunskaper uppdaterade. Men oj så trött jag var när jag kom hem! Har fortfarande inte återhämtat mig och känner att kroppen är mycket trött mest hela tiden..

image

Geek Girl Meetup

Annars var jag på mammasamtal i måndags där vi snabbt kom fram till att jag mår bra och inte är deprimerad. (Även om saker såklart kan vara tufft ibland, speciellt mitt i natten i ensamheten och mörkret.)

image

Gått till BVC två ggr med bebis i sjalen

I övrigt kom jag precis hem från mitt medarbetarsamtal där jag fick en välkommen löneökning som gör att jag får ut lite mer nu när jag är föräldraledig. Stort plus på den.

Så ja, trött är bara förnamnet med alla småmöten hit och dit. Hoppas på mer energi fram över!

Leave a Reply