Kroatien

29 maj, 2015

Nu är vi hemma igen och jag har hunnit landa lite samt fått vila ut en aning, för herregud! Även om det kallas semester så är det att resa själv med en bebis på 8 månader ingen picknick. Visst jag hade med mig en vän som hjälpte mig med småsaker då och då, men i slutändan är det fortfarande jag som måste ha hundra procent koll på den lilla klätterapan dygnet runt. Hade vi varit hemma med våra vanliga rutiner, absolut tyngre men hanterbart. Men bortrest med svårigheter att få in sömn dagtid och middagar ute på restaurang efter bebis normala sovtid? Tufft både för mamman och den övertrötta bebisen. Men nog om det!

Resan i sig bjöd på sammanlagt 3h sol och resten av tiden var det antingen molnigt eller regn. Mindre roligt men samtidigt hade vi det så otroligt mysigt på båten att man inte tänkte på det så mycket. Vi var ett härligt blandat gäng med danskar och svenskar i alla åldrar och massa barn. Varje dag åkte båten till en ny stad som vi fick utforska och äta i. Och så gott man ätit! Är det något kroaterna kan så är det havets läckerheter och vin. Det är svårt att beskriva resan så här kommer en härlig liten bildbomb istället!

image

Mister bebis som sover på flyget

image

Ludde älskade Molly som roade honom massa!

image

Vackra vattenfall

image

Mitt älskade lilla charmtroll på båten

image

Eurovisionkvällen! Mys och middag på båten med babymonitorn i högsta beredskap!

image

Fina Karin som avlastar lite trots fullt upp med egna barn

image

Bebisselfie! Han satt mest i selen hela tiden så jag har grymt stark rygg nu!

Vi har verkligen haft det jättefint trots allt och resan läggs med glädje in i mitt minne över roliga upplevelser. Kärlek.

3 Responses

  1. Karin skriver:

    Åh <3 förstår att servar tufft! Men SÅ glad att ni var med!!

  2. Karin skriver:

    Det var.. ;)

Leave a Reply