Lite allt möjligt

22 mars, 2012

Det är så dumt, jag har faktiskt haft en del att blogga om den senaste veckan men tiden har dessvärre inte funnits där. Antar att det är livet!

I lördags var jag på Köpenhamns Zoo med fina vänner och en 3åring! Denna bild är då på Zoo innan hon vaknade, inte efter zoo. Men efter någon timme lyckades vi lura med henne till aporna och hon blev fylld av energi. Sötaste Mollisen.

Mollisen före Zoo!
Söta lilla familjen tittar på apor!

I söndags var vi på en snabb visit i Tyskland och Bordershopen där vi köpte alkohol till bröllopet. Vi åkte kring halv 10 från Malmö och kom tillbaka till 17:30. Och då missade vi färjan precis både dit och hem samt att vi tog det lugnt när vi handlade. Så ingen träning men en mycket trevlig roadtrip allt som allt!

I helgen gäller det dock. Seedningsloppet närmar sig och jag känner mig ändå rätt stark. Ska satsa på samma tid som i somras men vet inte om jag kan så personbästa med denna trots allt begränsade träning jag haft under vinterhalvåret. Men det ska däremot bli jävligt kul ändå! Jag älskar verkligen att tävla, adrenalinet, tröttheten, känslan att köra till kroppen skriker nej!

Så att. Söndag!

One Response

  1. Jessica skriver:

    Fick/får barnvakt enbart till min egna runda men hejjar på dig i tankarna! Rooooocka nu idag ute på STCC-banan!

Leave a Reply