Påsk

27 mars, 2016

Orken att göra annat än jobba och träna har inte riktigt funnits hos mig sedan typ jul. Känner dock att det börjar lätta och en stor anledning är att vi ska lansera det stora projektet jag jobbat med i månader på onsdag. Som jag längtar. Jag måste få en chans att andas..

Men som vanligt hämtar jag bullen varje dag från förskolan. Den stunden varje dag är ovärderlig även om jag börjar bli måttligt trött på lekparker just nu. Vill gärna ha varmare väder snarast!

image

Fortfarande rätt kyligt även om Ludden gillar alla väder.

Nu är det påskdagen och jag har ändå kunnat släppa saker och njutit av det mesta. I fredags var vi på påskmiddag och påskharen hade kommit förbi huset två gånger så det blev mycket ägg! Även för de vuxna. Lite äggmålning med och jag måste säga att Ludde var en riktig naturbegåvning på detta! Han målade säkert en fyra stycken innan tålamodet försvann och det var nog bara ett som for i golvet.

image

Naturbegåvningen him self.

image

Påskmiddag med familjen!

I går hade vi Pauline över för mys och snack i timmar. Vårkänsla deluxe och vi provade de nya leksakerna Ludde fått av oss, nämligen hink och spade! Vilken hit! Han fullkomligt älskar att leka med dessa, även utan sand. Gullet.

image

Leka med pappan i sanden.

Så ja, försöker komma tillbaka till glada mig. Sakta men säkert. På torsdag kommer dessutom mamma ner på besök, längtar galet mycket!

Leave a Reply